Scurt istoric al Pensiunii Giani

Povestea Pensiunii Giani începe în iarna anului 2002, cu 2 ani înainte de deschidere. E o poveste reală, frumoasă și intensă, despre umanitate și supraviețuire, despre prietenie dar și despre situații critice prin care suntem uneori nevoiți să trecem.

În acea iarnă a fost un ger năprasnic și ninsori care au blocat drumul european E581 pentru 3 zile. Cel puțin 100 de mașini au fost blocate în afara curții noastre. Am simțit atunci că trebuie să îi ajutăm, am primit în casă o mulțime de oameni, am găzduit în jur de 30 de persoane care făceau rocada periodic cu alte persoane care rămăseseră în mașini.

I-am ospătat cu rachiu și slăninuță afumată de casă, le-am oferit un pat cald. Șansa a făcut ca în trafic să fie o mașină care transporta pâine și lapte , astfel oamenii au avut câteva alimente care să îi ajute să reziste vremii extreme. S-au legat atunci prietenii incredibile, a fost o luptă pentru supraviețuire din care toți cei implicați am învățat multe.

Oamenii ne spuneau că nu mai auziseră de așa ospitalitate și bucuria le însenina chipurile. Nu vom uita asta niciodată!

Atunci am decis să încercăm să deschidem o pensiune. Iar cu eforturi, am făcut-o în 2004. De atunci găzduim la Pensiunea Giani persoane care sunt în trecere sau care vin la evenimente, avem clienți mulți din Bârlad care știu specialitățile noastre și vin special pentru ele.

Vă așteptăm și pe voi!

Vrei să faci o rezervare?

Pentru orice informație legată de cazare, restaurant sau evenimente speciale, vă invităm să ne contactați.