Ce spun cei care au fost la noi

Andreea A., 25 de ani, Bârlad:

„Bună ziua! Am avut nunta la voi în urmă cu câteva luni. Vă mulțumim pentru tot, a fost totul minunat! Deși nu a fost o nuntă mare, ne-am bucurat de atmosferă, mâncarea a fost peste așteptări și oamenii s-au simțit bine! Vă dorim multă sănătate și la cât mai multe petreceri!”

Mihai P., 29 de ani, Brașov:

„M-am simțit super fain la voi, încă mai amintesc prietenilor de saramura aia de pește! Vom reveni când ajungem din nou la rude la Bârlad. Vă salut!”

Alina R., 43 de ani, Galați

„Vreau să vă mulțumesc pentru găzduire. Ne-am simțit foarte bine și ceea ce ne-a impresionat a fost mâncarea. Soțul a spus că va căuta în oraș pastrama de oaie ca la voi, însă mă tem că nu va găsi! Ne e dor de voi și dacă vom avea drum spre Iași ne vom opri din nou! Toate cele bune!”

Gabriela M., 36 de ani, Ploiești

„Bună! Ne-am simțit tare bine la Pensiunea Giani! Ne-a plăcut că era curat în cameră, de asta ne era teamă, peste tot unde mergem suntem atenți la curățenie! Doamnă scumpă, sunteți o gazdă foarte drăguță și ne-am bucurat că am înnoptat la voi. Sper să ne revedem când venim în Moldova”.

George H., 44 de ani, București

„Am stat câteva zile la Pensiunea Giani fiindcă am avut o întâlnire cu mai mulți colegi din Bârlad, în legătură cu un proiect la fabrica de Rulmenți. Atmosfera la voi a fost faină, mâncarea bună, mai ales tochitura aceea lăudată de voi. Merita lăudată! 🙂 Vă salut și vă ofer cu drag acest testimonial sincer, merită să știe și alții că la voi e bine. Curat, modest, nu e lux, dar ne-a plăcut! Toate cele bune!”

Aniela Porovăț, 52 de ani, Timișoara

„Am rămas înzăpeziți în urmă cu mulți ani pe drumul spre Vaslui. Vă mai amintiți? Doamne, ce a fost! Ne amintim cum ne-ați primit cu căldură, la propriu și la figurat! Am crezut că nu mai scăpăm din zăpezile acelea. Ioi, Doamne! Mă răcorește pe spate când îmi amintesc. La noi la Timiș nu prea avem zăpadă așa mare vreodată. Sunteți oameni minunați, vă mulțumim și vă salutăm de departe! Cum v-am spus și la telefon, sunteți oameni calzi și ne bucurăm că v-am întâlnit!”

Vasile P., 54 de ani, Dorohoi

„Am stat la voi, la Giani, de multe ori când merg pe traseul ăla cu mașina. Mă bucur că m-ați sunat să mă întrebați cum a fost la voi, nu mă așteptam. Ce să vă zic? Păi mai vin! 🙂 Am dormit bine, am mâncat pește bun de tot, deși țuica a fost fain somnifer. Hahahaha! Vă doresc multă sănătate și ne-om revedea când ajung în zonă cu colegii”.

Vrei să faci o rezervare?

Pentru orice informație legată de cazare, restaurant sau evenimente speciale, vă invităm să ne contactați.